QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zažijte atmosféru divokého západu! West Park o víkendu ožije!

09.06.2017 11:36

Atmosféra divokého západu, rýžování zlata, střelba z luku, hod tomahawkem, házení lasem, tanec s indiány...to vše a mnohem víc vás čeká o víkendu ve West Parku v Plzni! Čtěte podrobnosti.

DSC_1108
west parkwest park1DSC_1108

Ve West Parku v Plzni zažijete pravou atmosféru amerického divokého západu. O tomto víkendu se zde chystá další zajímavá akce.

West park, který najdete v Plzni na výjezdu směrem na Radčice nedaleko zoo, je doslova živým muzeem amerického západu. Indiánský tábor, tábor lovců kožešin, zlatokopecký claim, převozní kovbojská kuchyně i stálé ležení a mnoho dalšího zde přibliřují dobu osidlování amerického západu 19. století.

West Park ožije 10. - 11. června akcí s názvem Putování americkým západem. Čeká vás spousta zábavy, her a dovedností. Nahlédnete do nezkreslené historie osidlování amerického západu. Stanete se na chvíli indiánem, kovbojem nebo zlatokopem a vyzkoušíte si jejich život na vlastní kůži! Naučíte se střílet z luku, házet tomahawkem, rýžovat zlato, lovit mustangy nebo házet lasem. Můžete se svézt na poníkovi nebo ochutnat speciality z amerického západu. A navíc si zatančíte s indiány ze skupiny Pšito Oyate!

West Park připravil pro návštěvníky i nové muzejní expozice obohacené o celou řadu autentických exponátů dovezených z USA a spoustu zábavných aktivit. Komentované prohlídky muzea proběhnou ve 12:00, 14:00 a 16:00 hodin.

Oteřveno je v sobotu i v neděli od 10:00 do 18:00 hodin.

Kudy do West Parku? Více zde.

foto: West Park

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24