Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

Strážníky zaměstnala opilá a pomočená žena

02.02.2011 11:49

Plzeňští strážníci museli opět řešit případ opilectví. V úterý 1. února vyráželi za opilou, špinavou a pomočenou ženou, která se povalovala ve vchodě jednoho z domů v Plzni.

V úterý 1. února museli strážníci zasahovat u opilé ženy, která se povalovala ve vchodě jednoho bytového domu v Plzni. Žena skončila bez identifikace ve Fakultní nemocnici na Lochotíně.

"V úterý dopoledne vyjela hlídka městské policie prověřit oznámení do Tiché ulice. Když strážníci dorazili na místo, nalezli ve vchodě z jednoho domů podnapilou ženu, která byla špinavá a pomočená," popisuje mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová. Žena měla v obličeji, na dolních i horních končetinách viditelné podlitiny, byla zmatená. "Totožnost paní se vzhledem k jejím stavu nepodařilo zjistit. Jelikož hlídka městské policie nabyla podezření na případné vnitřní krvácení, nebo otřes mozku, byla na místo také přivolána RZS," dodala ještě mluvčí. Do příjezdu záchranky strážníci s ženou komunikovali a snažili se ji udržet při vědomí. "Do své péče si ji následně převzali záchranáři, kteří ji odvezli do FN Plzeň Lochotín," uzavřela Pužmanová.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství