QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Žena chtěla vybrat z bankomatu kradenou kartou. Policie shání svědky

04.06.2017 8:13

Policie šetří krádež několika platebních karet. S jednou z nich zamířila k bankomatu zatím neznámá žena. Zachytily ji ovšem bezpečnostní kamery a policie nyní shání svědky.

Poškozené platební karty byly ukradené v Horažďovicích v září loňského roku. Zatím neznámý muž a následně i žena se pokusili s jednou z nich vybrat peníze z bankomatu. Ženu ovšem zachytily kamery.

"Počátkem měsíce září 2016 byly odcizeny poškozené platební karty peněžního ústavu.  V bankomatu peněžního ústavu na Mírovém náměstí v Horažďovicích se v nočních hodinách pachatel pokusil pomocí odcizené platební karty provést neoprávněný výběr, což se mu nepodařilo. Dne 2. září v odpoledních hodinách v bankomatu na ulici Havlíčkova byla v jeho přítomnosti dosud nezjištěná žena, která se též pokusila o výběr," říká mluvčí policie Dana Ladmanová.

Podle policie je muž v celostátním pátrání jako hledaná osoba, protože na něj soud vydal příkaz k dodání do výkonu trestu. "Policisté žádají ženu na snímku, aby se přihlásila na nejbližší policejní služebnu. Žádáme též občany, kteří mohou podat jakoukoli informaci ke ztotožnění ženy, aby telefonovali na telefon číslo 974 334 651," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24