Auto CB ŠKODA nový SUPERB

V Plzni se pro zájemce o studium otevře Fakulta aplikovaných věd

26.01.2013 10:30

Fakulta aplikovaných věd ZČU v Plzni se otevře budoucím studentům ve čtvrtek 30. ledna. Návštěvníci uvidí také spoustu zajímavostí, kterými se může fakulta pyšnit. 

univ_celek_II

Fakulta aplikovaných věd Západočeské univerzity v Plzni se otevře pro zájemce o studium ve čtvrtek 30. ledna. V době od 9 do 14 hodin budou probíhat prohlídky výukových a laboratorních pracovišť. V 10, 11 a ve 12 hodin se zájemci v posluchárně UP 108 dozví bližší informace o přijímacím řízení, možnostech studia a uplatnění absolventů.

Tenkovrstvé nanostrukturní materiály, termovize či lasery uvidí návštěvníci Dne otevřených dveří na katedře fyziky. Katedra informatiky a výpočetní techniky přiblíží softwarové inženýrství, programování, počítačovou grafiku nebo hologramy. Ukáže také, jak probíhá počítačové měření mozkové aktivity. Na katedře kybernetiky k návštěvníkům promluví mluvící hlava Jana Amose Komenského. Zájemci se seznámí také se způsobem automatického titulkování televizních přenosů, který katedra vyvinula. U toho bude robotický lachtan balancovat s míčem a představí se také robot, který umí otevřít PET lahev. Na katedře matematiky si mohou zájemci o studium sestavit za pomoci odborníků z oboru geomatika mapu podle vlastního přání. Vizualizace úloh z oblasti průmyslového designu nebo simulace pohybu těla při nárazu automobilu pak na ně čeká na katedře mechaniky.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT