Německá outletová centra se značkovou módou se prezentovala v plzeňském Pantheonu - FOTKY

16.11.2014 20:04

Máte rádi značkovou módu, ale nechcete za značky vyhazovat nehorázné peníze? Pak určitě čtěte dál. V Plzni se prezentovala dvě německá outletová centra - Ingolstadt a Wertheim Village. Máme pro vás fotky a info!

Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (1)
Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (1)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (35)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (3)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (4)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (6)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (7)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (8)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (9)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (10)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (11)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (12)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (13)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (14)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (15)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (16)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (17)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (18)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (19)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (20)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (21)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (22)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (23)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (24)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (25)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (26)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (27)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (28)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (29)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (30)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (31)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (32)Outlet village Ingolstadt_Wertheim_Pantheon (34)IV 001a XMAS 02-16 HR CMYKWV 001a XMAS 02-16 HR CMYK

Baví vás značková móda? Ale nechcete dávat za značkové oblečení nehorázné sumy? Pak jeďte nakupovat do německých outlet center. Značkové butiky tu nabízí módu za outletové ceny tzn. v tomto případě až se 60% slevou.

Nejblíže Plzni je outletové centrum Ingolstadt Village. "Ingolstadt Village najdete 50 minut jízdy od Mnichova a Norimberka," prozradila QAPu Karin Meier, tourist manager centra. Z Plzně je to zhruba zhruba 2,5 hodiny jízdy po dálnici přes Rozvadov směrem na Mnichov. "Je zde 110 značkových butiků. Butiky nabízí značkovou módu až se 60% slevou," přibližuje dále Karin Meier. Ta přijela do Plzně s kolegou z další outletové vesničky. Ta se jmenuje Wertheim Village, leží zhruba 50 minut od Franfurktu a nabízí rovněž 110 značkových butiků.

Carsten Vesper z Wertheimu vysvětluje, jak jejich outletová centra fungují. "Není to jen o nákupech, my připravujeme speciální balíčky pro skupiny, které k nám jezdí. Spolupracujeme s celou řadou partnerů jako je Audi apod. Takže nákupy můžete spojit například s návštěvou jedinečného Audi Forum. Zajišťujeme i další servis, odvozy na letiště, z letiště apod."

QAP.cz před časem nakupování v Ingolstadt Village vyzkoušel na vlastní kůži. Více informací čtěte zde.
 

Báječná vánoční atmosféra...

Pokud chcete při nákupech zažít i krásnou atmosféru, vyražte určitě teď do Vánoc. Vánoční atmosféra je ve vesničkách módy úplně úžasná. Dokonce se připravují i speciální akce. "6. prosince se ve Wertheim Village uskutecní skvělá akce Late-Night-Shopping," zve Carsten Vesper zákazníky.

V obou centrech budou i speciální vánoční trhy, kde můžete ochutnat tradiční vánoční speciality. "Vánoční trhy v Ingolstadt Village i Wertheim Village probíhají od už od listopadu až do 10.ledna 2015," uvedl dále Carsten Vesper.

Outletová centra z Německa se prezentovala pozvaným hostům v plzeňském klubu Pantheon v pátek večer 14. listopadu. V rámci večera došlo i na módní přehlídku, kterou připravila pořádající agentura německých zástupcům jako překvapení. K vidění byly večerní šaty návrhářky Zuzany Černé i kolekce spodního prádla.

Foto: QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT