QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloděj ukradl elektrokolo v domě v Husově ulici. Podezřelého zachytily kamery

21.06.2017 11:51

Policie pátrá po muži, který je podezřelý z krádeže elektrokola v domě v Husově ulici v Plzni. Podezřelého zachytily bezpečnostní kamery. Policie teď shání svědky, kteří by ho poznali.

Ke krádeži kola došlo v bytovém domě v Husově ulici přesně před týdnem. Policie sice po pachateli i kolu stále pátrá, nicméně už má záznamy bezpečnostních kamer a shání svědky.

"Plzeňští policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který se dne 14. června 2017 měl dopustit trestného činu krádeže. Ke skutku došlo v době od 18:00 do 20:30 hodin v obytném domě v Plzni, v Husově ulici. Neznámý muž vnikl do domu, kde následně odcizil elektrokolo tovární značky KTM v šedočerné barvě s oranžovým nápisem KTM. Svým jednáním způsobil hmotnou škodu odhadnutou ve výši 35 000 korun," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policie se případem začala okamžitě zabývat a nyní zveřejnila i záběry bezpečnostních kamer, které zachycují podezřelého muže. Bližší popis k němu ale není. "Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na fotografiích, aby se přihlásili osobně na jakékoli služebně Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24