Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

O víkendu se vrátí jarní teploty i slunečná obloha. Pokazit by to mohly přeháňky

17.05.2018 7:02

Deštivé a chladné počasí v regionu dlouho nevydrží. Už nadcházející víkend přinese oteplování a objevit by se mohla postupně i slunečná obloha.

DSC01747

Ve čtvrtek bude zataženo až oblačno, na většině území pršet nebo se budou vyskytovat alespoň přeháňky. Teploty se odpoledne dostanou mezi 15 až 19 stupňů.

Ještě v pátek nás čeká oblačno, místy s přeháňkami a někde i bouřkami, ty by se měly objevovat hlavně v odpoledních hodinách. K večeru by ale místy mohlo mraků ubývat. V noci naměříme 11 až 7 stupňů, přes den 18 až 22.

O víkendu už by se ale počasí mělo vylepšovat. V sobotu by mělo být oblačno až polojasno, místy se ale budou vyskytovat přeháňky, ojediněle bouřky. V noci naměříme 10 až 6 stupńů, přes den 18 až 22.

Neděle už přinese polojasnou oblohu, jen odpoledne by se při zvětšené oblačnosti mohly objevit výjimečně přeháňky nebo bouřky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 10 až 6 stupňů, nejvyšší denní se vyšplhají mezi 19 až 23.

Velmi podobné to bude i v pondělí, jen teploty přes den by mohly vystoupit až na 24 stupňů.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Polojasno až oblačno, místy přeháňky nebo bouřky, zejména v odpoledních hodinách. Nejnižší noční teploty 13 až 8 °C. Nejvyšší denní teploty 20 až 25 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT