QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Nejtvrdší hasiči po roce znovu obsadili náměstí Republiky v Plzni - FOTKY

15.06.2018 13:33

Jedna z nejtěžších hasičských soutěží se v pátek odehrála přímo v centru Plzně. Závody v TFA nebo-li "Nejtvrdší hasič přežije" nalákaly hasiče z celé republiky.

foto-Michaela Květová (21)
foto-Michaela Květová (21)foto-Michaela Květová (2)foto-Michaela Květová (1)foto-Michaela Květová (3)foto-Michaela Květová (4)foto-Michaela Květová (6)foto-Michaela Květová (5)foto-Michaela Květová (8)foto-Michaela Květová (7)foto-Michaela Květová (10)foto-Michaela Květová (9)foto-Michaela Květová (11)foto-Michaela Květová (12)foto-Michaela Květová (13)foto-Michaela Květová (14)foto-Michaela Květová (15)foto-Michaela Květová (16)foto-Michaela Květová (17)foto-Michaela Květová (18)foto-Michaela Květová (19)foto-Michaela Květová (20)foto-Michaela Květová (22)foto-Michaela Květová (23)foto-Michaela Květová (24)foto-Michaela Květová (25)foto-Michaela Květová (26)

Plzeňské náměstí Republiky se po roce opět stalo dějištěm Poháru ředitele HZS Plzeňského kraje v disciplíně TFA. Samotná zkratka mluví za vše - "Toughest Firefighter Alive", tedy "Nejtvrdší hasič přežije"...

Jedná se o soutěž složenou ze čtyř jednotlivých úseků, ve kterých hasiči plní několik úkolů za sebou. Nejtěžším je poslední úsek, v němž musí hasič s dýchacím přístrojem na zádech vyběhnout co nejrychleji na věž katedrály sv. Bartoloměje do výšky posledního patra pod zvony.

Jedna z nejtěžších hasičských soutěží se v letošním roce odehrála v pátek přímo v centru Plzně. Do Plzně se kvůli soutěži sjeli hasiči nejen z Čech, ale i z Moravy a Slezska. Mezi soutěžícími byly navíc skutečné špičky v TFA.

Výsledky můžete sledovat zde.

FOTO: Michaela Květová

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24