QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

České dráhy dostaly od ´kraje´ pokutu

23.09.2010 14:27

Pokutu 40 tisíc korun dostaly České dráhy od Plzeňského kraje. Vytýkány jim jsou v prvních třech měsících roku 2010 zpoždění vlaků, nedodržování přípojů a další nešvary.

DSCF8464

Pokutu 40 tisíc korun dostaly České dráhy. Za první čtvrtletí roku 2010 jim ji udělil Plzeňský kraj, kterému se nelíbila zpoždění vlaků a další nešvary.

"Plzeňský kraj uložil Českým drahám, a.s. smluvní pokutu ve výši 40 tisíc korun za nedodržení smluvních podmínek Smlouvy o závazku veřejné služby v drážní dopravě za 1. čtvrtletí 2010. Pokuta byla vyměřena na základě kontroly zaměřené na měsíční vyhodnocování zpoždění vlaků, dodržení přípojových vazeb, řazení vlaků a oběhů vozidel a čtvrtletní vyhodnocení přehledu neuskutečněných spojů," uvedla mluvčí Plzeňského kraje Petra Jarošová a dodala, že v průběhu druhého čtvrtletí pak probíhaly kontroly, které zjistily, že České dráhy nedostatky postupně odstraňují.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy