Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mladíci chtěli vykrást obchod. Místo toho zůstali uvěznění ve sklepě

25.07.2022 12:05

Dva osmnáctiletí pachatelé se pokusili vykrást obchod ve Stříbře. Povedená dvojice však vlezla do sklepa místo do obchodu. Podrobnosti naleznete v článku.

1

“Stříbrští policisté se zabývají případem, který se stal 21. července letošního roku v brzkých ranních hodinách ve Stříbře. Dvojice osmnáctiletých pachatelů se tam chtěla vloupat do objektu prodejny potravin. Hluk, který při tom způsobili, uslyšeli provozovatelé obchodu bydlící nad ním, a tak se obrátili se svým poznatkem na policii,” uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková,

Přivolaná hlídka na místě zjistila, že se dvě osoby nachází v přízemí objektu, do kterého vlezly skrze sklepní okénko. ”Jak se posléze ukázalo, cesta zde pro pachatele skončila, neboť ze sklepa přímo do objektu potravin nebylo možné se dostat a dveře, které východ ven na ulici ze sklepa zajišťovaly, byly uzamčené. Policisté proto obě osoby vyzvali k opuštění sklepa a poté je také na ulici zadrželi,” řekla mluvčí policie.

“Provedená dechová zkouška u obou mladých mužů byla pozitivní, přístroj naměřil v obou případech hodnotu kolem jednoho promile alkoholu. Následně policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže ve stádiu pokusu. Případem se i nadále zabývají,” dodala Dagmar Jiroušková.

 

foto ilustrační Milan Janoch

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství