Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Strážníci honili zloděje, pomohl jim až kolemjedoucí muž

20.03.2012 10:19

Plzeňští strážníci honili v pondělí 19. března kolem poledne lapku, který chtěl vykrást výlohu v centru Plzně. Býval by jim zřejmě utekl, kdyby nezasáhl muž, který jel náhodou kolem.

Hlídka strážníků procházející ulicí Bedřicha Smetany musela zasáhnout v případě lapky, který chtěl vykrást výlohu. Býval by jim zloděj možná utekl, ale naštěstí zasáhl muž, který projížděl kolem.

Hlídku upoutl při pochůzce ulicí B. Smetany křik z Prešovské ulice. "Strážníci se tam okamžitě vydali a zahlédli ženu a asi 25letého mladíka, který utíkal pryč. Žena hlídce v rychlosti sdělila, že mladý muž se pokusil odcizit vystavené zboží z výlohy," uvedla mluvčí strážníků Jana Pužmanová s tím, že strážníci se za zlodějem rozběhli. "Ale dřív než se jim podařilo jej dostihnout, zadržel utíkajícího muž, který zrovna ulicí projížděl," dodala Pužmanová.

Hlídka si zloděje převzala a chtěla zjistit jeho totožnost. "Protože nemohl hodnověrně prokázat svoji totožnost, byl následně předveden na nejbližší oddělení PČR, kde byl ponechán k dalšímu šetření," uzavřela mluvčí strážníků.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT