Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Samé jedničky rovná se vstup zdarma na výstavu Tři střevíčky pro Popelku

29.06.2012 9:12

Má vaše ratolest samé jedničky na vysvědčení? Pak to znamená, že může zdarma vyrazit na výstavu Tři střevíčky pro Popelku v Horšovském Týně na Domažlicku.

Vysvědčení se samými jedničkami je pro každé dítě školou povinné vstupenkou na zámek v Horšovském Týně na Domažlicku. Vezměte za odměnu ratolest na výstavu Tři střevíčky pro Popelku!

Světová pohádka zabydlela na dobu hlavní turistické sezóny část hradu a zámku Horšovský Týn. A vy můžete vašeho jedničkáře první prázdninový víkend vzít na unikátní výstavu zadarmo.

"V termínu 29.  června - 1. července mohou ti žáci nebo studenti základních a středních škol, kteří se prokáží aktuálním vysvědčením za školní rok 2011/2012 se samými jedničkami, navštívit zdarma výstavu Tři střevíčky pro Popelku, konanou na hradě a zámku v Horšovském Týně. Navíc, volný vstup získají i pro jednoho z rodičů nebo dospěláka, tvořícího jedničkářův doprovod," láká David Růžička z NPÚ v Plzni s tím, že na vysvědčení se samými jedničkami je možný jen jeden vstup v uvedeném termínu.

Výstava, uspořádaná na počest filmové Popelky, navazuje na oslavy 80. výročí vzniku Barrandovských ateliérů. Výstava je také jednou z doprovodných akcí Mezinárodního festivalu pro děti a mládež Juniorfest. Ten se v roce 2012 bude konat od 3. do 7. listopadu právě v Horšovském Týně a v Plzni. Výstava se koná v prostorách Státního hradu a zámku Horšovský Týn, resp. v Erbovním sále a přilehlé místnosti od 1. června – 15. září 2012 každý den mimo pondělí od 9:00 - 17:00 hod.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT