Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilí bezdomovci na autobusáku zaměstnali strážníky

03.07.2017 14:41

Totálně opilí bezdomovci zaměstnali v posledních dnech znovu plzeňské strážníky. Tentokrát museli vyjíždět na autobusové nádraží, kde dokonce pobíhal polonahý muž.

can

Hned dva opravdu "výstavní" případy opilců museli v uplynulých dnech řešit strážníci na autobusovém nádraží v Plzni. V prvním případě vyjížděla hlídka do Husovy ulice kvůli polonahému muži.

Muž měl běhat po nástupišti pro cestující. Než dorazila hlídka, tak ho ale podle všeho přemohla únava. "Když se strážníci na místo dostavili, uviděli na nástupišti ležícího polonahého muže, kterého museli vzbudit. Z čtyřiatřicetiletého muže byl silně cítit alkohol, nekontroloval své chování, ohrožoval své zdraví a vzbuzoval veřejné pohoršení, proto byl převezen k odeznění akutní intoxikace na záchytnou stanici," říká Veronika Kuchynková z městské policie.

Opilec pozvracel sebe, lavičku i okolí...

Druhý případ byl pak ještě o něco nechutnější. Při běžné kontrole na nádraží si strážníci všimli muže, který ležel nehybně na chodníku. Když se pokusili vzbudit, muž jen stěží mluvil. Nicméně na strážníky vyjel s tím, že jen popíjel s kamarádem. "Poté se pokusil postavit a plivnout před sebe, ale rozkašlal se a pozvracel sebe, lavičku i prostor před ní. Protože mladý muž nebyl schopen vlastní chůze a hrozilo, že by mohl upadnout na zem a způsobit si zranění, navíc vzbuzoval veřejné pohoršení, byl umístěn na protialkoholní stanici k vystřízlivění," dodává k dalšímu z případů Veronika Kuchynková.

Oba muži se po vystřízlivění museli zpovídat z přestupku proti veřejnému pohoršení.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT