Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Na plzeňský rybník Bolevák mají namířeno otužilci, přidejte se!

21.11.2013 21:15

Předpověď sice slibuje nad Plzní zataženou oblohu a maxima do pěti stupňů, to ale otužilcům vůbec nevadí. Čeká je 35. ročník závodu Českého poháru v zimním plavání.

Otužilec

Na plzeňský rybník Bolevák mají namířeno otužilci. Předpověď slibuje nad Plzní zataženou oblohu a teplotní maxima do pěti stupňů, ovšem to otužilcům samozřejmě nevadí, protože jsou zvyklí i na větší zimu...

Na pláži pod Bílou Horou se příznivci koupání za každého počasí sejdou v sobotu 23. listopadu ve 13 hodin a čeká je 35. ročník závodu Českého poháru v zimním plavání.

Účast bude tradičně hojná! Dorazit by mělo přes 120 otužilců nejen z Čech, ale také ze Slovenska a Německa, včetně několika přemožitelů Kanálu La Manche.  Závodit se bude na tratích o délce 100, 250, 500, 750 a 1000 metrů a zaplavat si můžou i otužilci z řad diváků, kteří si za svůj výkon odnesou pamětní diplom.

Loňský 34. ročník závodu přilákal celkem 131 otužilčů a tradičně také spoustu diváků. Jak se nám podařilo zjistit, také loni na podzim se plavci ponořili do Boleváku, když byly zhruba čtyři stupně nad nulou.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství