Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Potřeboval prezervativy, zaplatit za ně ale nechtěl

30.04.2021 9:23

Plánoval si mladý muž sám užít? Nebo prezervativy prodat někomu jinému? Policistům se podařila vypátrat totožnost podezřelého. Potyčku se zákonem nemá poprvé.

QAP - úvodní fotka

Zloděj si došel do obchodu s drogerií, odkud si odnesl několik balení prezervativů. Přes platební zónu ovšem prošel bez zaplacení. "Policisté se případem dále zabývají a již znají osobu podezřelou," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policisté z Vinic se zabývají nahlášeným případem krádeže, ke kterému došlo na prodejně v jednom z obchodů s drogerií v Plzni. "Zloděj si cíleně vybral na prodejní ploše z regálu vystavené balení prezervativů, které v počtu pěti balení uschoval při sobě a s takto ukrytým zbožím prošel přes pokladní zónu bez zaplacení. Následně z obchodu odešel neznámo kam," dodala Veronika Hokrová s tím, že policisté pečlivým prověřováním zjistili osobu ve věku 34 let, která je důvodně podezřelá z této trestné činnosti.

Muž se se zákonem potýkal již v minulosti, očividně se nepoučil. Za pět balení kondomů měl u kasy zaplatit více jak 2 tisíce korun.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT