Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Basketbalisty čeká cesta do Chomutova

29.12.2011 13:05

Plzeňské basketbalisty čeká v rámci 20. kola zápas s chomutovskými Levharty. Zápas se hraje v pátek 30. prosince na palubovce Levhartů.

114

Levharti z Chomutova čekají v pátek 30. prosince na plzeňské basketbalisty. nabuzeni výhrou ze středečního zápasu budou jistě nebezpeční. Zápas začíná v 18 hodin.

V současné chvíli jsou Levharti z Chomutova o bod napřed před Plzní a sdílí 10. příčku aktuální tabulky naší nejvyšší basketbalové soutěže Mattoni NBL. Ve středečním zápase jen těsně porazili 100:98 Levice až v prodloužení. 

"Nově příchozí Američan Pope se zdá už v mužstvu zabydlel. Společně s Lowerym, Staňkem a Hanzlíkem tvoří nevětší sílu mužstva, navíc Chomutov posílil střelec Hemmy. Klíčem k úspěchu bude právě pokrytí těchto klíčových hráčů soupeře," sděluje trenér Dominik Feštr na stránkách klubu. Postrádat bude v utkání Kamila Říhu, který má zápal plic, a hlavně pivotmana Pavla Fránu, kterého zlobí achilovka. "V Chomutově se musíme zaměřit hlavně na obranu a pochopitelně vylepšit střelbu. Pokud se nám to podaří, nejsme bez nadějí na úspěch. Očekávám urputný boj," dodává Dominik Feštr.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství