12.06.2024 16:21
Tahání vagonu i běh do věže katedrály! V Plzni se koná Policejní MČR speciálních pořádkových jednotek - FOTKY
Do Plzně dorazili ti nejlepší z nejlepších! Jak takové závody vypadají? Přinášíme reportáž!
12.06.2024 16:21
Do Plzně dorazili ti nejlepší z nejlepších! Jak takové závody vypadají? Přinášíme reportáž!
11.06.2024 19:30
11.06.2024 11:13
Začíná nepřetržitý letní provoz sportovního areálu Ski&Bike Špičák. Navíc se otvírají naučné stezky na ledovcová jezera i nová cyklistická trať „Uphill Špičák 1202“.
Skvělý recept na ďáblské roštěnky, kterými žádný chlap nepohrdne!
Ingredience:
4 hovězí roštěnky,
2 lžíce oleje,
1 cibule,
2-3 kapie,
4 stroužky česneku,
1 lžička hořčice,
1 rajčatový protlak,
trocha vývaru nebo vody,
worcester,
mletá paprika,
mletý pepř,
sůl,
tuk na opečení,
tatarská omáčka,
křen
Příprava:
Roštěnky naklepeme a na okrajích nařízneme. Potřeme je olejem a necháme v chladu dvě hodiny odležet. Pak je osolíme, opepříme a opečeme zprudka po obou stranách. Podle potřeby je podlijeme vývarem nebo vodou, zakapeme worcestrem a dusíme.
Na tuku osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou kapii, plátky česneku, protlak, hořčici, mletou papriku a dusíme doměkka. Každou roštěnku pokryjeme na talíři zeleninovou směsí, přidáme lžíci tatarky a posypeme nastrouhaným křenem.