Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Šokující změny v HC Škoda Plzeň! Končí Straka, Kořínek, odchází i hráči

15.03.2024 12:52

Klub HC Škoda Plzeň v pátek 15. března informoval o novinkách na střídačce i v kabině. Vedení odvolalo po vyřazení týmu v předkole play off realizační tým i s hlavním trenérem Petrem Kořínkem.

2023.09.22-18.27.23-004w

Petr Kořínek, František Bombic a Martin Straka končí na střídačce HC Škoda Plzeň. „Vedení klubu se rozhodlo po letošní sezóně odvolat trenéry A-týmu. Důvodem je nespokojenost s výsledky v právě skončeném ročníku. Nové složení realizačního týmu bude oznámeno po dokončení probíhajících jednání. V tuto chvíli nemůže klub komentovat žádné spekulace. Přejeme trenérům hodně štěstí do další práce,“ uvádí klub HC Škoda Plzeň.

Změny budou také v hráčském kádru, avizuje klub: „V tuto chvíli je již 90 % hráčů podepsaných. Nové posily zatím zveřejňovat nemůžeme, ale můžeme potvrdit, že odcházejí hráči Milan Klouček, Martin Bučko, Aleksi Rekonen a Jakub Pour, kterým skončila smlouva. Děkujeme jim za jejich přínos a přejeme jim úspěchy v budoucnosti.“

Na začátku týdne informoval klub o odchodu Tomáše Vlasáka, který skončil na pozici sportovního manažera a odešel do Mladé Boleslavi. Více jsme psali ZDE.

Foto ilustrační Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT