QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jak vidí sobotní zápas na Bazalech hráči a trenér Viktorky

06.11.2010 6:32

V sobotu 6. listopadu zamíří Viktorka na ostravské Bazaly. Jak vidí zápas samotní hráči a trenér Pavel Vrba. A kdo se postaví do brány místo zraněného Pavlíka?

3-viktoria_brno2

FC Viktoria Plzeň zamíří v sobotu 6. listopadu na ostravské Bazaly, zápas s místním Baníkem začíná za asistence televizních kamer  v 18:20.

Jak vidí sobotní zápas v Ostravě sami plzeňští fotbalisté?

 „Bude to pro mě vlastně poprvé, co budu na Bazalech v roli hosta. Určitě to bude z mého pohledu specifický zápas, neboť Ostrava je pro mě také srdeční záležitost,“ říká David Bystroň, který v Ostravě vyrůstal. Na Bazalech tak bude mít také podporu. „Přijde rodina, kamarádi," svěřil se Bystroň.

Také František Rajtoral působil v Baníku. „V Baníku jsem prožil čtyři roky, takže vzpomínek je dost. Ať těch příjemných, či nepříjemných. Převažují však ty kladné.“

„Určitě nás čeká zajímavý zápas. V Ostravě proběhly, nebo probíhají změny, o to bude ten zápas pro nás složitější. V poslední době mámě štěstí, že když se mění trenér, jsme první, nebo druzí, na koho ten tým narazí. To pochopitelně dodává zápasu náboj. Na druhou stranu věřím, že budeme hrát fotbal, který jsme hráli i v těch předcházejících zápasech. Pak je jedno, jestli je na lavičce trenér Lička, nebo Koubek. My budeme chtít opět hrát atraktivní fotbal a věřím, že budeme i bodově úspěšní,“ uvádí trenér Viktorky Pavel Vrba. 

A kdo se v sobotním utkání postaví do brány místo zraněného Pavlíka?

" Ta situace naštěstí není tak složitá, neboť Martin Ticháček už s námi trénuje měsíc. Připravuje se bez úlev a naplno,“ vysvětlil trenér situaci okolo gólmanů. Kdo se však v sobotu postaví na Bazalech do branky odtajnit nechtěl.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24