Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Zodiac Galleys Europe otevírá v Plzni Trainee program pro studenty

16.06.2017 9:32

Letos poprvé otevírá světová jednička ve výrobě leteckých interiérů a vybavení brány talentovaným studentům vysokých škol. Čtěte podrobnosti.

Zodiac (8)
Zodiac (1)Zodiac (2)Zodiac (4)Zodiac (3)Zodiac (5)Zodiac (8)Zodiac (6)Zodiac (9)Zodiac (10)Zodiac (12)Zodiac (13)Zodiac (14)

Zodiac Galleys Europe nabízí studentům nejen praktické zkušenosti během roční stáže na nejrůznějších pozicích, ale i možnost následného profesního uplatnění.

Zodiac Galleys Europe hledá aktuálně studenty 3. -5. ročníků technických a ekonomických oborů vysokých škol a také čerstvé absolventy, kteří mají chuť podívat se pod pokličku výroby kuchyňských modulů a odpočinkových místností pro letadla Airbus.  

„Během jednoho roku si studenti vyzkouší práci ve všech týmech, budou pracovat na reálných projektech v oddělení Engineerignu, Certifikace, Salesu i v samotné výrobě a získají tím možnost porozumět fungování jak jednotlivých oddělení, tak i celé firmy. V rámci tohoto programu někteří z uchazečů dostanou možnost také absolvovat jednu stáž v zahraničí v některém z evropských závodů. Po skončení tohoto programu najdeme společně pracovní pozici, která bude nejlépe odpovídat vzájemným očekáváním,“ říká Petr Sedláček, Core Engineer manager, který Trainee program v Zodiacu zaštiťuje.

Absolvování Trainee programu přináší studentům nejenom praktickou zkušenost, jak to chodí ve velké mezinárodní firmě, ale zejména možnost zkusit si práci v různých týmech a moci se pak rozhodnout, kde začít svojí kariéru.

Trainee program začíná od října, během září projdou uchazeči výběrovým řízením. Celkem může stáž absolvovat zhruba deset zájemců. Bude probíhat na Borských polích, kde firma o zhruba 1000 zaměstnancích sídlí.

Další informace k Trainee programu a přihlášky jsou k dispozici na www.delamedoletadel.cz v sekci pro studenty.

foto: QAP.cz

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT