Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Cirkus JO-JOO už stojí U Ježíška v Plzni! Máme fotky!

07.05.2013 12:09

Nejpopulárnější český cirkus JO-JOO už znovu rozbalil šapitó v Plzni U Ježíška. Kromě nového představení přiváží divákům i vítěze reality show Česko Slovensko má Talent!!!

IMG_2731

Las Vegas, Hong Kong, Singapour a teď znovu Plzeň. Nejúspěšnější český cirkus přiváží plzeňskému publiku zbrusu nové představení, nové zvířecí přírůstky a také slavnou akrobatickou dvojici ze známé reality show Česko Slovensko má Talent!

Cirkus JO-JOO si nejen v regionu a v naší republice, ale také v zahraničí získal pověst jednoho z nejlepších cirkusů dneška. V posledních dnech už se zabydlela celá společnost U Ježíška a ve středu slavnostně zahájí plzeňské působení. Diváci se navíc můžou těšit na unikátní představení, které zatím podle ohlasů nemá v republice konkurenci.

"Diváci uvidí pohádkový příběh Alenka v říši cirkusu. Je to stylizované skutečně do pohádkového příběhu, včetně kostýmů i choreografie. Podle ohlasů našich diváků jde o vůbec nejlepší program, který kdy v České republice byl. V jednom vystoupení je hned 18 artistů, což je nejspíš víc než mají všechny ostatní cirkusy dohromady. Líbit se určitě bude i Mongolská hadí žena a také finalisté česko Slovensko má Talent, kteří teď vystupují ve trojici s mým vnukem," říká Jaromír JOO, principál cirkusu JO-JOO.

Že cirkus tentokrát publikum skutečně ohromí, je prý úplně jisté. Reakce diváků,  kteří už novou show viděli, byly vždy naprosto fantastické.

"Publikum křičí, ječí, aplauduje a vidět jsou dokonce i slzy dojetí. Ta romantika a nostalgie programu je neuvěřitelná," říká Jaromír JOO.

Cirkus se navíc pochlubí také novými přírůstky. "Budeme křtít tygra sibiřského. Představíme ale i nejmladší přírůstky cirkusu a to jsou dvě pumy americké. Vždycky tady v Plzni máme malé pumy. Je to zvláštní, ale skutečně právě v Plzni to tak je vždy. Ať přijedeme na podzim nebo na jaře. Jen, co jsme začali stavět, už sem chodí lidé, ptají se a těší se," doplňuje Jaromír JOO.

Nejspíš nejmenší děti potěší kromě dravých šelem třeba nejmenší poníci na světě. Ti jsou sice na pohled oproti normální poníkům skuteční trpasličí, ale umějí prý až neskutečné kousky.

Cirkus JO-JOO bude v Plzni od 8.května až do 2.června. Ve všední dny se představení konají od 17 hodin, o víkendech už 10 dopoledne.

FOTO:QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT