QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Začátek července přinese opět tropické počasí i bouřky

02.07.2018 7:01

První červencový týden bude opět ve znamení letního počasí. Teploty budou postupně stoupat až k tropické třicítce, ve druhé polovině týdne by se ale mohly objevit i bouřky.

Bolevák

V pondělí nás čeká jasno až polojasno s odpoledními teplotami do 23 stupňů. V úterý už bude zase o něco tepleji. K jasné nebo polojasné obloze se přidají teploty mezi 22 a 26 stupni. V noci klesnou mezi 8 až 4.

A teploty budou stoupat dál. Středa bude opět ve znamení slunečné oblohy a navíc během dne naměříme 25 až 29 stupňů, v noci klesnou teploty mezi 12 až 8.

Ve čtvrtek by teploty mohly atakovat tropickou třicítku, teploměry ukáží odpoledne 26 až 30 stupňů. K tomu se ale mohou přidat i přeháňky nebo bouřky. Jinak bude skoro jasno až polojasno.

Letní počasí bude pokračovat i během víkendu. Od pátku do neděle očekávají meteorologové ČHMÚ skoro jasno až polojasno, při přechodně zvětšené oblačnosti se mohou ojediněle přeháňky nebo bouřky. Nejnižší noční teploty budou mezi 16 až 11 stupni, nejvyšší denní mezi 26 až 31 °C.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy