Pátrání po patnáctiletém chlapci je bezvýsledné! Policie žádá o pomoc

16.02.2016 9:44

Teprve 15letý chlapec se dostal na seznam celostátních pátrání. Policie žádá o pomoc případné svědky a veřejnost. Zatím je pátrání marné. Pomůžete?

FOTO_QAP_CZ (1)

Celostátní pátrání bylo po Vojtěchu Vlčkovi vyhlášené už na začátku dubna loňského roku. Zatím se ale policii chlapce najít nepodařilo. Teenager uprchl z dětského domova na Klatovsku.

Vojtěch Vlček je vysoký 158 až 165 centimetrů, má hubenou postavu, hnědé vlasy a šedé oči. Policie bohužel nemá žádnou aktuální fotografii. Celostátní pátrání bylo po chlapci vyhlášené 10. dubna loňského roku. Tehdy pátrali policisté v souvislosti s mladíkem také po zhruba stejně staré dívce. Také ona utekla ze stejného zařízení. Dívku se ale po několika dnech podařilo vypátrat v Plzni.

I po několika měsících je nicméně pátrání po chlapci bezvýsledné a policie tak shání svědky.

"Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, pohybu či výskytu chlapce, aby neprodleně podali zprávu Policii ČR na telefon číslo 158,  osobně na policejní služebnu případně  na telefon 974 334 111 nebo prostřednictvím e-mail kt.ook.podatelna@pcr.cz," dodává mluvčí policie Dana Ladmanová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT