Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Z rulety se ztratilo přes 100 tisíc! Policie shání lidi ze záznamů z kamer

15.12.2017 14:59

Plzeňská kriminálka vyšetřuje krádež víc jak 100 tisíc z rulety v jednom z nonstop barů. Kamery zachytily muže se ženou, kteří by mohli být důležitými svědky.

Ke krádeži v nonstop baru v centru Plzně došlo 29. září letošního roku mezi 4:15 a 4:50. Zatím neznámý pachatel se dostal do pokladničky rulety násilím a odnesl si skoro 113 tisíc.

 

Policie v souvislosti s vyšetřováním získala záznamy z bezpečnostních kamer, na kterých je muž se ženou. Právě tu dobu v objektu byli. "Tyto osoby by mohly poskytnout důležité svědectví a velkou měrou přispět k objasnění případu," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

Muž je ve věku okolo 40 let, silnější postavy. Na sobě měl tmavé triko, tmavou bundu a džíny. Žena má být ve věku kolem 30 let, střední postavy. Na sobě měla růžové triko a tmavou bundu.

"Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," odává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte