Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

19.05.2024 16:02

Bouralo se na dálnici D5, auto narazilo do svodidel na km 114 ve směru na Prahu. Jeden pruh je neprůjezdný.

Další nehoda je u Chotíkova na silnici 20, střetla se dvě auta. Nehoda je bez zranění

Rumun se nedokázal ani postavit na nohy, nadýchal 3 a půl promile - FOTO

04.01.2017 11:29

Další opilec zaměstnal strážníky v centru Plzně. Tentokrát museli sbírat namol zpitého cizince na Palackého. Jeho cesta vedla rovnou na záchytku.

zachytkapalackého

Namol opilého muže sbírali strážníci městské policie v úterý odpoledne z chodníku u křižovatky ulic Palackého a Kollárova. S alkoholem rozhodně nešetřil, nadýchal totiž hodnotu, která by pro někoho mohla být už ohrožující na životě.

"Zmožen alkoholem si devětačtyřicetiletý muž z Rumunska ustlal na chodníku, kde ho během pochůzky objevili strážníci. Byl natolik opilý, že se neudržel sám na nohou. Při dechové zkoušce mu hlídka naměřila v dechu 3,44 promile alkoholu. Protože tímto svým jednáním bezprostředně ohrožoval své zdraví a život, eskortovali ho strážníci k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice," říká mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Na muže měla spadeno policie, osudnou se mu stala krádež kleští...

Strážníci městské policie si v Plzni připsali během úterý na konto i další poměrně kuriózní případ, kdy odhalili muže, na kterého měla spadeno státní policie. Na muže z Berounska, který se pokusil v hobby marketu na Borech ukrást kombinačky, zavolala strážníky ostraha obchodu. Kleště za zhruba čtyři stovky ho tak vyjdou nakonec hodně draho. "Přivolaným strážníkům se muž k činu doznal. Protože však lustrací v policejních evidencích byla prokázána skutečnost, že na jeho předání mají právní zájem státní policisté, předala jim hlídka městské policie celou záležitost k dalšímu šetření," dodává mluvčí městské policie.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT