Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Znetvořené tělo muže bylo nalezeno v bývalých kasárnách na Přešticku

27.02.2014 19:57

V bývalém vojenském areálu u obce Přeštice – Zastávka bylo nalezeno bezvládné znetvořené tělo mrtvého muže, na kterém se vyřádila smečka místních psů. Policie pátrá po totožnosti mrtvého, příčina smrti je v šetření.

policie

Bezvládné znetvořené tělo muže bylo nalezeno v areálu bývalých kasáren raketových vojsk nedaleko obce Přeštice Zastávka mezi obcemi Dolní Lukavice a Dnešice na jižním Plzeňsku. Tělo znetvořila smečka psů.

Tělo muže bylo nalezeno ve středu 26. února, tělo bylo znetvořeno smečkou psů, kterých bylo mezi deseti a dvaceti, neoficiální číslo hovoří o celkovém počtu sedmnácti psů.

Zajištění psů bylo řešeno obcí Dolní Lukavice, policisté na místě poskytovali součinnost. K odchytu psů bylo přistoupeno na základě četných stížností místních obyvatel, kteří se cítili psy volně se toulajícími po lese dlouhodobě ohroženi.

"Lékařka na místě konstatovala smrt bez cizího zavinění. Příčina smrti je aktuálně v šetření, okolnosti by měla objasnit soudní pitva," prozradil policejní mluvčí Jan Koželuh.

Policie aktuálně pátrá po totožnosti mrtvého muže, který by mohl být hlídačem místního areálu.

"Jednalo se o již staršího muže. Máme nějaké indicie, kdo by to mohl být, více prozradí pitva," doplnil Koželuh.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství