Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Doufám, že Tim bude v pořádku, říká Michal Houdek

13.02.2024 15:04

Explzeňský hokejista Michal Houdek se oficiálně vyjádřil k incidentu ze zápasu 45. kola Tipsport extraligy v Plzni.

Houdek Pardubice_HC Dynamo Pardubice

V pondělí 12. února zažil plzeňský stadion hrůzostrašný moment, když na ledě zůstal po hitu bezvládně ležet jeden z plzeňských hráčů. Plzeňský útočník Tim Söderlund zůstal po hitu Houdka bezvládně ležet na ledové ploše. Záchranáři ho z plochy odnesli na nosítkách. Explzeňský Michal Houdek dostal 5 minut trest + do konce utkání.

„Tim Söderlund je mimo ohrožení života, při vědomí a zůstává nadále v nemocnici. O zdravotním stavu budeme nadále informovat," uvedlo po utkání vedení klubu HC Škoda Plzeň.

Zákrok na plzeňského útočníka okomentoval i nynější plzeňský brankář Milan Klouček. „Byl to hrozný pocit. Nechci úplně hodnotit zákrok, protože jsem to přes celé hřiště moc neviděl. Samozřejmě jsme se všichni o Tima báli, zdraví je to nejdůležitější. Po zápase jsme se naštěstí dozvěděli, že je stabilizovaný a mimo ohrožení života, za což jsme strašně rádi.“

Pardubické Dynamo dnes vydalo oficiální vyjádření Michala Houdka:

„V první řadě bych chtěl popřát Timovi návrat do plného zdraví. Psal jsem mu hned po utkání a doufám, že bude v pořádku. Nikdy jsem nešel do žádného souboje s úmyslem zranit protihráče a mrzí mě následky včerejšího nešťastného zákroku. V hokeji se člověk mnohdy rozhoduje ve zlomku vteřiny a já bohužel zasáhl Tima nešťastně. Vím, že tato situace vrhá špatné světlo na včerejší výkon Dynama. Nyní nezbývá, než počkat na rozhodnutí disciplinární komise a s pokorou přijmout trest, jaký mi udělí. Po mém návratu udělám vše pro to, abych byl týmu prospěšný a dokázal celým Pardubicím, že pro Dynamo budu dýchat a že jsem dobrý hokejista. Ještě jednou se omlouvám všem, kterým jsem způsobil nepříjemnosti, především Timovi a jeho rodině, oběma klubům a jejich fanouškům. Nejdůležitější je zdraví."

 

Foto HC Dynamo Pardubice

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT