Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Aktuální dopravní situace (06.04.2012 13:05:00)

06.04.2012 13:05

Internetové noviny QAP.CZ pro vás sledují aktuální dopravní situaci na silnicích Plzeňského kraje v pátek 6. dubna. Kde je nehoda nebo jiná překážka provozu?

Internetové noviny QAP.CZ pro vás sledují aktuální dopravní situaci na silnicích Plzeňského kraje v pátek 6. dubna. Kde je nehoda nebo jiná překážka provozu?

Na silnici 605 v obci Rozvadov na Tachovsku došlo kolem 6. hodiny k nehodě dvou osobních aut. Na místě nedošlo ke zranění, nehodu šetří policie.

Před 6:30 byla hlášena na silnici 183 u Rokycan, silnice od Lhůty a Starého Plzence, byl hlášen střet osobního auta se zvěří - prasetem. Nehoda se obešla bez zranění, na místě policie.

Zhruba do 9 hodin můžete na D5, ve směru Praha, mezi 80.5 a 80 km, potkat pomalu jedoucí vozidlo údržby. je tady neprůjezdný levý jízdní pruh, práce údržby, sečení krajnice, sestava se pohybuje. Pozor na omezení v rychlém jízdním pruhu!

Na silnici 171 u Velhartic na Klatovsku v obci Nemilkov havaroval před 8. hodinou oosbní vůz, skončil na střeše. Na místě probíhají  záchranné a vyprošťovací práce. Provoz kyvadlový  jedním jízdním pruhem.

Před 8. hodinou byla hlášena nehoda v ulici Žatecká v obci Kralovice na severním Plzeňsku. U čerpací stanice Benzina se střetly dva osobní vozy, nehoda se obešla bez zranění, místo je průjezdné s opatrností.

Na silnici 27 u  Švihova na Klatovsku,  za obcí Kokšín směr Klatovy,  byla po 10. hodině hlášena nehoda. osobní auto tady skončilo v příkopu, došlo zde i ke zranění! Místo je průjezdné s opatrností.

V ulici sady Pětatřicátníků v Plzni ve směru do centra je od 13:37 hlášena  nehoda. Havarovala tu dvě auta, místo je průjezdné s opatrností.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství