Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bojová událost roku je za dveřmi! Souboj Titánů nabídne exkluzivní show

06.11.2017 10:53

Městská sportovní hala v Plzni na Slovanech bude v listopadu opět hostit exkluzivní bojovou událost. Souboj Titánů nabídne kromě galavečera i další program.

DSC_4591s - kopie

V plzeňské Lokomotivě se již počtrnácté v sobotu 25. listopadu utká elita válečníků v Muay Thai v prestižním Souboji Titánů. O titul budou bojovat zápasníci z celého světa.

V čele neopakovatelného galavečera se představí čínský šampion Liu Mingzi proti českému golemovi Jiřímu Žákovi, světová hvězda Thaiboxu a několikanásobný držitel titulu 'WorldChampion'. Liu Mingzi reprezentuje světovou organizaci WMC a státní sportovní asociaci Číny. Mladý borec je na vrcholu své kondice. Od svých 12 let ušel cestu od Wu Shu, přes K1, MMA právě k Muay Thai, ve kterém je světovým šampionem.

Česká legenda Jiří Žák je mezi světovými hvězdami Muay Thai stálicí. Tento chomutovský rodák, který stál u zrodu thaiboxu u nás, se sportu věnuje od svých třinácti let. Je několikanásobným mistrem světa. Jeho pěstmi se psaly dějiny Muay Thai v ČR. "Ve svých devětatřiceti letech se stále drží na špičce těch nejlepších. Jeho fantastické výsledky jasně prokazují, že tento 'muž z ocele' do 'starého železa' rozhodně nepatří," řekl Marek Kaigl, ředitel Souboje titánů.

V plzeňské aréně budeme svědky jedinečného zápasu dvou legend světového formátu. Neopakovatelný galavečer přinese střet rozdílných způsobů boje a odlišných kultur. "Bylo to hodně náročné. Ale jsem šťastný, že se nám vše povedlo dotáhnout do úspěšného konce. Večer je důkazem, že chceme do Plzně dovézt to nejlepší ze světa  bojových sportů," uvedl Marek Kaigl. Kdo letos převezme žezlo krále Muay Thai? Zvítězí fighterská zkušenost a síla precizního českého titána, nebo odhodlání a mladická dravost čínského gladiátora Liu Minzgi, který se nezastaví před žádnou překážkou?

Souboj Titánů nabídne poprvé i doprovodný program den před samotným galavečerem!

Organizátoři si v letošním roce navíc pro všechny fanoušky připravili i speciální doprovodný program, který proběhne v pátek 24. listopadu v OC Plzeň Rokycanská od 17 hodin. Návštěvníci uvidí nejen vážení zápasníků, ale i ukázky různých bojových sportů, včetně boxu pro handicapované. Připraveny budou také soutěže o vstupenky na galavečer Souboj Titánů.

Vstupenky jsou už v současné době v prodeji, podrobnosti najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT