Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Skoncovat s kouřením je dnes trendy

22.04.2015 8:14

Stále více lidí se v poslední době rozhodlo skoncovat s kouřením. A ať už je k tomuto rozhodnutí vedou jakékoliv důvody, ze zdravotního pohledu je to jistě chvályhodné.

Stále více lidí se v poslední době rozhodlo skoncovat s kouřením. A ať už je k tomuto rozhodnutí vedou jakékoliv důvody, ze zdravotního pohledu je to jistě chvályhodné. Jen málo lidí však dokáže mít tak pevnou vůli, aby přestali kouřit bez cizí pomoci ze dne na den.  Protože káva s kamarádkou nebo pivko v restauraci nás obvykle láká zpět k našemu zlozvyku.

Opravdu chtít přestat kouřit je základním předpokladem,“ říká Štěpánka Šlajsová Dis, specialistka na biorezonanci ze společnosti BICOM PLZEŇ. A dále vysvětluje: „My jsme opravdu schopni pomocí biozrezonančního přístroje Bicom Optima našim klientům skutečně ovlivnit organismus tak, že chuť na další cigaretu již nemají. To se pak s kouřením končí rozhodně pohodlněji. Zájem o tuto metodu ukončení kouření v letošním roce opravdu razantně vzrůstá. A není divu, díky výsledkům, které s biorezonancí máme. Nejlepší referencí ale pro nás vždy bude, když nás spokojení klienti doporučují dál.“

Statistiky říkají, že neustále stoupající cena cigaret, nemá na reálný počet kuřáků vliv. Stejně tak časté úpravy zákonů omezujících kouření na veřejných prostranstvích se zdá, že se míjejí účinkem. Společenské chování a společenské zvyklosti však v současné době určují trend vývoje a moderní je nekouřit.

Pokud byste se rádi dozvěděli více o biorezonanci, kontaktujte kdykoliv biorezonanční centrum BICOM PLZEŇ, kde vám zkušení odborníci rádi poradí.

BICOM PLZEŇ, www.bicomplzen.cz, Telefon 724 525 399, e-mail: info@bicomplzen.cz

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství