Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policisté dopadli lupiče, který brutálně napadl obsluhu baru ve Stodě!

12.02.2014 19:07

Loupežné přepadení se odehrálo ve Stodě letos 22. ledna v ranních hodinách, kdy pachatel fyzicky napadl obsluhu baru - teprve 20letou ženu. Poté i její kolegyni a to opět velmi brutálním způsobem.

Kriminalisté z Plzně-venkova si můžou odštrnout další vyřešený případ. Tentokrát dopadli pachatele loupežného přepadení. K mimořádně brutálnímu případu došlo letos 22. ledna v ranní hodinách ve Stodě v jednom z barů. Pachatel fyzicky napadl 20letou barmanku a následně i její 39letou kolegyni, a to opět velice brutálně.

,,Kriminalisté z 1. oddělení obecné kriminality z Územního odboru Plzeň - venkov ve spolupráci s policisty z obvodního oddělení policie Stod dopadli pachatele loupežného přepadení. Intenzivní prací zjistili pachatele, kterým je 33letý muž cizí národnosti. Napadené dívce se podařilo následně utéct. Ve vstupních dveřích potkala svojí kolegyni, která ji přišla vystřídat. V tu chvíli agresivní muž napadl i tuto 39letou ženu. Opět velice brutálním způsobem. Poté z prostoru baru odcizil finanční hotovost a kartony cigaret a následně utekl," popisuje případ policejní mluvčí Jan Koželuh.

Policisté dnem a nocí pracovali na zjištění pachatele, což se jim nakonec podařilo. Při pátrání byla zkontrolována celá řada barů, restaurací, ubytoven a dalších objektů. Práce kriminalistů ale dopadením pachatele nekončí.

Obvinění padlo 11. února  a cizinec už sedí v policejní cele. Za brutální loupežné přepadení mu hrozí až 10 let za mřížemi. 

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství