Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vítězná série končí. Viktorka podlehla Boleslavi 0:2

07.05.2016 16:44

Viktorka oslabená o vykartovaného Limberského a nakonec i zraněného Ďuriše podlehla v 28. kole Synot ligy Mladé Boleslavi. Vítěznou šňůru tak neprodlouží.

i8559

Mistrovská Viktoria Plzeň zajížděla v rámci 28. kola na hřiště Mladé Boleslavi už jako mistr, nicméně stále mohla ještě bojovat o navýšení rekordu v počtu výher za sebou. To se ale nakonec nepodařilo. 

Do utkání nastoupila Plzeň v brance s Petrem Bolkem místo Maúše Kozáčika a změny se děly i na dalších místech. David Limberský nenastoupil kvůli počtu žlutých kar et a na jeho místo naskočil Daniel Koláře, který své místo uvolnil Janu Kopicovi. Nakonec do utkání nezasáhl ani Michal Ďuriš, který se zranil při rozcvičce. Nahradit ho musel Michael Krmenčík.

V prvním poločase bylo několik šancí. Žádmná z nich ale skóre neupravila. Naposledy se do dobré pozice dostal v prvním poločase Milan Petržela ve 42. minutě. Bránu Boleslavi ale těsně minul.

Petržela měl velmi dobré postavení i ve druhém poločase v 65. minutě, jeho střela ale skončila na břevně branky domácích. Skóre se ve prospěch Mladé Boleslavi změnilo v 68. minutě, kdy po faulu Petržely proměnil nařízenou penaltu Mageru a poslal domácí do vedení 1:0.

Na konečný výsledek pak v 83. minutě upravil Milan Baroš, který tečoval nastřelenou ránu Čermáka.

28. kolo Synot ligy: Mladá Boleslav - FC Viktoria Plzeň 2:0 (0:0)

Mladá Boleslav: Diviš – J. Kysela, Kúdela, Čmovš, Fleišman – Ščuk, J. Rada (46. Takács) – Jánoš, Čermák, Kalabiška (60. Přikryl) – Magera (C) (79. Baroš). Náhradníci: Šeda – Baroš, Klobása, Pauschek, Polom, Přikryl, Takács.

Plzeň: Bolek – Rajtoral, Hubník (C), Baránek, Matějů – Kolář, Hrošovský – Petržela (72. Řezník), Kopic, Kovařík – Krmenčík (83. Fořt). Náhradníci: Kozáčik – Fořt, Ďuriš, Řezník.

Branky: 68. Magera (pen.), 83. Baroš (Čermák)

FOTO: Ladislav Nussbauer, FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství