QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová brankářská jednička Plzně? Koho by chtěli fanoušci

19.04.2010 18:19

Před víkendem jsme Vám přinesli exklusivní informaci z hokejového klubu HC Plzeň, kdo je ve hře na post brankářské hokejové jedničky. Rozhodnutí v klubu HC Plzeň ještě nepadlo. My jsme se tedy zeptali hokejových fanoušků, koho by v brance plzeňských Indiánů viděli nejraději.

Před víkendem jsme Vám přinesli exklusivní informace, kdo je ve hře na post brankářské jedničky Plzně. Francouz i Mazanec zůstávají, ale jak QAPu sdělil trenér Marián Jelínek, brankářskou jedničkou bude ten, kdo přijde nový. "Ve hře jsou Trvaj ze Znojma, Duba z Třince. Vypadá to i na Schwarze z Mladé Boleslavi.Otázkou je kdo zůstane v extralize, jestli Mladá Boleslav nebo jestli postoupí Chomutov. Pokud by Boleslav spadla z extraligy, tak Schwarz je volný. Dále je v jednání ještě angažmá Salfického a pak je veliký otazník, protože je v jednání ještě cizí brankář, " řekl doslova trenér Jelínek.

Po neděli je tedy jasné, že Chomutov vypadl a tak Schwarz už ve hře není. Ve hře ale stále zůstává tajuplný cizí brankář. Marián Jelínek nám prozradil pouze to, že se jedná o Kanaďana. A i když ani fanoušci neznají jméno tohoto tajuplného cizince, někteří by v plzeňské bráně v následující sezóně viděli nejraději právě jeho.

"Jestli je Kanaďan schopný, tak sem s ním," říká fanoušek Pavel z Plzně. Souhlasí i plzeňák Karel Novotný "Já bych byl pro Kanaďana, z těch ostatních adeptů bych ještě zkousnul Dubu."

"Pokud neklapne Kanaďan, tak Schwarze," říká další fanoušek Jarda z Přeštic v době, kdy ještě není jasné, že Boleslav zůstává. Schwarze si přál také Petr Černý. "Schwarz, Duba, Kanaďan a Trvaj, to je moje pořadí. V žádném případě bych nechtěl v brance Salfu, jeho působení tady je minulost," říká Petr.

To samé si myslí i Jaromír Kadlec:"Salfického ne, to je minulost. Sice tady něco za sebou nechal a pro Plzeň něco odchytal, ale už sem nepatří." To Michaela Thomayerová by právě Salfického ráda v brance plzeňských Indiánů viděla." Já bych si nejvíce přála Dušana Salfického," říká Michaela.

"Já bych tedy dal šanci Francouzovi, vždyt taky něco umí. A měli by šanci dostat právě ti mladí a ne sem tahat nějaké Kanaďany nebo staré Salfické," říká fanoušek Karel.

Pro mladé by byl i Tomáš Matějka. Podle něj má třeba Francouz na to, aby se stal brankářskou jedničkou."Já bych tam klidně dal Francouze. Podle mě na to má, ale ještě nedostal moc šancí. Určitě ne Dubu," říká Tomáš.

Je tedy vidět, že co hokejový fanoušek, to jiný názor. Počkat si tedy budeme muset na rozhodnutí trenéra Jelínka, Martina Straky a vedení hokejového klubu.


SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT