Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Permanentky na fotbal jdou do prodeje a s novými výhodami

28.06.2010 14:06

Už od úterý jdou do prodeje permanentky na následující sezonu fotbalu. Letos k nim ale klub připravil plno výhod a dárků. Jedním z nich je i lístek na Superpohár nebo volný vstup na všechny zápasy Ondrášovka cupu. Viktoriáni budou obhajovat páté místo ligy, nenechte si zápasy ujít.

QAP.cz - facebook

Fotbalová sezona sotva skončila a Viktoria Plzeň se pilně chystá na start blížícího se ročníku. Ten bude pro fotbalisty i fanoušky západočeského sportu významný hned z několika stránek. Klub ze Štruncových sadů oslaví ve druhé polovině sezony své pomyslné sté narozeniny a viktoriáni budou obhajovat pátou příčku v Gambrinus lize. A především se po devětatřiceti letech představí Viktorka v zápasech evropské soutěže. Proto klub připravil pro své nejvěrnější fanoušky už od úterka 29. června permanentky se speciálním balíčkem výhod. "Majitelé permanentek z minulé sezony mají do této neděle blokovaná svá místa, po tomto datu budou všechny sedačky ve Štruncových sadech uvolněny," upřesnil mluvčí viktoriánů Pavel Pillár.

Ceny lístků i permanentek se oproti loňské sezoně o něco zvedly, přesto v ligovém měřítku stále patří mezi nejlevnější. "Věříme, že diváci tento krok pochopí a přijmou. Chceme především maximálně zvýhodnit majitele permanentních vstupenek, také v sezoně se budou moci těšit na speciální akce," dodal ještě Pillár.

Držitel permanentky pro rok 2010/2011 se může těšit na 6 plechovek Gambrinusu. Pokud je nebude chtít, nahradil je pivovar dvěma věcnými cenami, které si vybere. Dále se může permanentkář těšit na slevu 10% na služby v Porsche Plzeň i na produkty v klubovém fanshopu a ZDARMA lístek na Superpohár.

A to ještě není vše. Fanoušci budou také odebírat nejčerstvější zprávy z klubu pomocí internetového newsletteru, vedle Gambrinus ligy budou mít navíc volný vstup na všechna domácí utkání Ondrášovka CUPu, zimní Tipsport ligy a veškeré zápasy mládeže a žen. "Velkým lákadlem je také přednostní prodej a 50% sleva na lístek třetího předkola Evropské ligy. Soupeře se Viktoria dozví až při losování 16. července, již nyní si však nákupem permanentky můžete zajistit své místo ve Štruncových sadech," uvedl Pillár.

Speciálním bonusem je zařazení všech držitelů celoročních permanentních vstupenek do velkého losování. Šťastný výherce stráví celý jeden den s týmem svého srdce v zářijové reprezentační přestávce.

Ceny permanentek

Celoroční na krytou tribunu za 1500 korun

Celoroční na nekrytou tribunu za 800 korun

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství