Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Teplé počasí láká rybáře k vodě! Jak dopadla jejich kontrola na Hracholuské přehradě?

16.05.2024 18:07

Rybářská sezóna byla díky příznivému počasí zahájena již více než před měsícem, proto se na Hracholuské přehradě uskutečnila kontrola. Přítomni byli policisté společně s rybářskou stráží.

fishing-g6e9998ea9_1920

Ke kontrole došlo v sobotu 11. května. "Policisté ve spolupráci s pracovníky Povodí Vltavy s. p. a členy Rybářské stráže Českého rybářského svazu kontrolovali, zda rybáři neporušují pravidla rybolovu a zda řidiči respektují dopravní značení upravující vjezd motorových vozidel k těmto pozemkům. Mimo jiné se policisté také zaměřili na oblast neoprávněného užívání pozemků v okolí vodní nádrže," uvedl policejní mluvčí.

Při prováděné kontrole policisté pořádkové služby a policisté z odboru cizinecké policie zkontrolovali přes 150 osob. "Zjistili dva přestupky proti majetku, které na místě vyřešili v příkazním řízení a jednomu cizinci odebrali doklad totožnosti, který byl veden jako ztracený a muž se jím nadále prokazoval. Členové rybářské stráže se pak zaměřili na kontrolu povolenek k rybolovu, kdy jich na místě pět odebrali z důvodu porušení rybářského řádu," doplnil mluvčí.

Foto Pixabay

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT