Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jak tipujete zápas Plzně a Barcelony?

31.10.2011 10:41

V úterý 1. listopadu čeká Plzeň velký fotbalový svátek. Do Edenu přijíždí FC Barcelona, aby se podruhé utkala s českým mistrem ligy. Jak tipujete výsledek vy a jak některé osobnosti?

primátor Martin Baxa tipoval 1:2

Velmi těžký ale zároveň také sváteční bude v úterý 1. listopadu zápas Plzně a Barcelony. Na druhý duel dorazí Messi, Villa a spol do pražského Edenu. Jaký bude výsledek či průběh zápasu? Ptali jsme se vás i osobností Plzně.
"Úterni zápas bude hodně težkej, protože u nás znají," myslí si moderátor Hitrádia FM Plus Jirka Pelnář. "Ale my to taky umíme, takže tak 1:4 pro Barcu," tipuje s úsměvem výsledek klání v pražském Edenu. "První utkání jsem samouřejmě viděl a to na největší obrazovce v Plzni.... i proto, že jsem moderoval přenos na plzeňském náměstí."

I tentokrát bude zápas na velkoplošné obrazovce na náměstí Republiky, kdo nejede do Edenu, neměl by zde chybět!
"Zápas v Barceloně jsem sledoval, samozřejmě…. Zpočátku na náměstí Republiky, kde jsem přivítal fanoušky. Zbytek toho zápasu jsem pak sledoval v televizi," popisuje první duel Viktorky a katalánského mistra primátor Plzně Martin Baxa. "Myslím si, že Viktorka předvedla na hřišti Barcelony mimořádně kvalitní výkon a pevně věřím, že takhle odehraje i duel v Edenu. Na přesný výsledek si ale netroufám tipnout," usmíval se Baxa.
"Dá se předpokládat, že průběh bude asi těžko jinej jak v Barceloně, ale výsledek, doufam, bude podobnej," myslí si skalní fanoušek Honza, který ač nežije v Plzni, Viktorkce fandí a nechyběl na jediném duelu Ligy mistrů a samozřejmě se chystá i do Minsku na zápas s Bate Borisov. "Čistě teoreticky, by nás mohla Barca trochu podcenit, šetřit Messiho a možná viktorka i dá gol...," doufá s úsměvem a nadějí fanoušek.

"Samozřejmě Ligu mistrů sleduji, jsem skalní fanoušek plzeňského fotbalu," konstatovala poslankyně Ivana Levá. "Viktorka se v odvete vytáhne a překvapí," fandí plzeňskému mistru poslankyně, která pochází ze Starého Plzence na jižním Plzeňsku. "Čekám výsledek 1:1, Plzen si bodový zisk vystřelí ve druhém poločase," tipuje politička.

Opravdu i vy věříte mistru ligy, který v posledním zápase rozstřílel Hradec Králové 5:0? Nezalekne se Barcelona a bude mít opět Messi ´svůj´ den jako v prvním utkání?

"Věřím tomu, že už si nás přečetli a tak je nedokážeme překvapit, to bohužel," myslí si amatérský fotbalista Pavel z jižního Plzeňska. "Věřím ale, že štěstěna v podobě Messiho opakovaného výkonu a taky vylepšení zakončení na naší straně zaručí výsledek, kde bude za Plzeň určitě jednička," fandí Viktorkce fanoušek, který si nenechal ujít zápas v Miláně a Barceloně. Jen Minsk ho neláká.

Fanděte Viktorce v úterý 1. listopadu, Messi a spol jistě nic nenechají náhodě!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT