Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

22.05.2024 20:15

Osobní auto se střetlo s cyklistou v centru Klatov

Záchranná služba transportovala cyklistu do nemocnice se středně těžkým zraněním

Skupova Plzeň se blíží, z předprodeje mizí vstupenky

02.06.2010 9:49

O vstupenky na Skupovu Plzeň je velký zájem. Na dračku jdou hlavně lístky na představení La Putyka spojené s koncertem skupiny Nightwork.

Shows_La_Putyka+(photographer,+Martin+Faltus)+(15)

V neděli 13. června odstartuje v 28. ročník Skupovy Plzně - festivalu loutkových a alternativních divadel, který je v první řadě přehlídkou české tvorby.

"Přestože festival Skupova Plzeň začíná až za necelé dva týdny, vstupenky z předprodeje rychle mizí. Největší zájem je o představení La Putyka spojené s koncertem kapely Nightwork, kde zbývá posledních pár lístků, další dva termíny La Putyky, která se bude odehrávat ve speciálním stanu U Ježíška, jsou ještě k mání," uvedla Danieal Vítová za pořadatele a pokračovala "V současné době už jsou téměř zplněna také některé klubová představení v prostorách Divadla Alfa, která jsou určena především hostům festivalu, rychle ubývají i vstupenky na slavnostní zahájení, kde se představí "Labutí jezírko" Naivního divadla Liberec."

Vstupenky můžete zakoupit v síti Plzeňská vstupenka. Rezervovat si je můžete i prostřednictvím stránek www.skupovaplzen.cz, přičemž cena na všechna představení je 70 korun. Výjimkou budou představení La Putyka, na které stojí lístek 320 korun a na závěrečné představení s koncertem Nightwork pak 470 korun. Pořídit si můžete i permanentku za 1 500 korun.

"Jsme velmi rádi, že diváci projevují o festival takový zájem," řekl ředitel Skupovy Plzně Tomáš Froyda. "Letošní výběr je skutečně ukázkou toho nejlepšího, co lze v současném českém loutkovém a alternativním divadle vidět. Navíc diváci mohou porovnat naše profesionální divadelníky se špičkovými soubory ze zahraničí."

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT