Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Klatovská v Plzni kolabovala

05.04.2012 18:39

To by snad ani nebyla Plzeň, aby řidiče v centru opět nečekala zkouška nervů. Klatovská ve čtvrtek odpoledne kolabovala, křižovatka Klatovská - Borská - most Milénia byla bez signalizace. Chaos, zmatek, kolony a troubení, tak to tady vypadalo!

Kolony na Klatovské-most Milénia-Borská (1)
Kolony na Klatovské-most Milénia-Borská (6)Kolony na Klatovské-most Milénia-BorskáKolony na Klatovské-most Milénia-Borská (1)Kolony na Klatovské-most Milénia-Borská (2)Kolony na Klatovské-most Milénia-Borská (3)Kolony na Klatovské-most Milénia-Borská (4)Kolony na Klatovské-most Milénia-Borská (5)

Řidiči v Plzni musí mít za poslední dobu řádně zocelené nervy. Ve čtvrtek 5. dubna je opět čekala zatěžkávací zkouška v centru. Klatovská byla zacpaná od sadů Pětatřicátníků až po křižovatku s Borskou a mostem Milénia. Proč to tady nejelo? Nešly semafory!

Tak to byl zase očistec, cesta od Plazy přes sady Pětatřicátníků na Klatovskou trvala ve čtvrtek kolem 15. hodiny více než 20 minut. Kolony od Hlavní pošty se táhly až ke křižovatce Klatovská s Borskou a mostem Milénia. Právě tady totiž nešly semafory. A podle toho to na křižovatce taky klapalo. Auta troubila, stála v křižovatce všemi směry a vždy se jen čekalo, komu povolí nervy a ustoupí a tím někoho pustí. Cesta od Hlavní pošty trvala přes zmíněnou křižovatku na most Milénia 25 minut.

Překvapivě tady nedošlo k žádné nehodě a štěstí bylo, že tudy nechtěla jet třeba záchranka. Místo tady nebylo. Kupodinu ale přes všechen zmatek a troubení nikdo nejezdil po kolejích, neřval z okénka a sem tam se našli i řidiči, kteří pouštěli z vedlejší, tedy Borské a mostu Milénia, ve větším počtu. Tím se vždycky uvolnila Klatovská

Proč nešly semafory?

"Na zmíněné křižovatce se signalizační zařízení nyní opravují. Závada bude během chvilky odstraněna," objasnila QAPu policejní mluvčí Simona Čejková.

Situace se skutečně vyjasnila rychle, o hodinu později už semafory řídily provoz na nejrušnější křižovatce v Plzni.

Plzeňané už jsou ale na kolony asi zvyklí. V současné době se tady totiž pracuje na železničním uzlu a tak je uzavřen podjezd v Prokopově ulici, jak most vypadá koukněte zde. Staví se kruhový objezd na křižovatce U Soušků. Jak to tady vypadalo po týdnu uzavírky, čtěte zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství