Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

Autobus srazil cyklistku ve Starém Plzenci. Skončila v nemocnici

26.04.2016 11:06

Záchranáři i policisté museli v úterý dopoledne vyjíždět k dopravní nehodě ve Starém Plzenci. Přímo u areálu Bohemia Sektu došlo ke střetu starší cyklistky a autobusu. Přinášíme podrobnosti.
 

DSC02716

K dopravní nehodě ve Starém Plzenci museli v úterý dopoledne vyjíždět policisté i záchranáři. Ze zatím nezjištěných příčin došlo na jedné z hlavních komunikací ve městě ke střetu autobusu s cyklistkou. Žena skončila v plzeňské nemocnici.

Nehoda se stala přímo u areálu Bohemia Sektu ve Starém Plzenci. "Nehodu jsme měli hlášenou v 9:34. U areálu tamní společnosti došlo ke střetu cyklistky s autobusem. Přesné příčiny nehody jsou stále v šetření. Na místě byla podrobená dechové zkoušce na alkohol jak 80letá cyklistka, tak 58letý řidiči autobusu. Obě dechové zkoušky byly negativní," řekla k nehodě mluvčí policie Hana Štefflová s tím, že veškeré okolnosti nehody jsou stále v šetření.

Na místo musela vyjet také záchranka. "Ženu ročník 1935 jsme převáželi se zraněním hlavy do nemocnice v Plzni na Borech," doplnila k zásahu mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství