Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pechta fest proběhl v Doudlevcích

18.06.2012 8:54

Už pošesté se v Plzni v Doudlevcích konal tradiční open air Pechta fest v hospůdce U Pechtů. Počasí se vydařilo a program po oba víkendové dny byl dobře připraven.

O víkendu 16. a 17. června se v Doudlevcích již tradičně po šesté v řadě konal hudební open air festival Pechta fest v hospůdce U Pechtů. Vstup byl jako vždy zdarma. Počasí se opravdu povedlo, tak nic nebránilo tomu, aby si návštěvníci zplna užívali zábavy.
Pořadatelé si letos dali opravdu záležet a připravili skutečně bohatý program. Nádvoří bylo plné stánků s pivem, míchanými koktejly a dalším občerstvením.
Myslelo se i na ty nejmenší. V sobotu přítomné děti mohly shlédnout různá divadelní vystoupení a zaskotačit si na přistavěném nafukovacím hradu. "Přišly jsme s kamarádkou se svými dětmi a jsme rády, že se konečně pořádně vyblbnou," vysvětluje maminka Alena.

Na své si přišli i fanoušci hokejistů HC Plzeň 1929 pro které byla připravena autogramiáda. "Jela jsem si sem pro podpisy a pořídila jsem si i fotku s hokejisty. Mám velkou radost, že jsem měla tuhle příležitost," svěřila se fanynka Radka. Odpoledne bylo zpestřené ještě barmanskou fire show a celým dnem návštěvníky doprovázel hvězdný reportér televize Nova Tomáš Kraus. Zlatým hřebem prvního dne bylo velkolepé promítání fotbalového utkání ČR – Polsko. Fandit se sjeli fanoušci z celé Plzně a na celém nádvoří nebylo k hnutí. Po výhře českých fotbalistů se hojně slavilo a návštěvníci odcházeli až v pozdních večerních hodinách.
Druhý den byl spíše v hudebním duchu. Pozvání na festival přijala například plzeňská rocková skupina Anakonda Benda, Extra Band revival, nebo zpěvák Miloš Novotný, který zazářil v pěvecké soutěži Hlas Československa. Všichni přítomní se tedy opět náramně bavili a mohou se jistě těšit na následující ročník tohoto oblíbeného hudebního festivalu.

autor: Lucie Tomanová

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství