QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

České dráhy nabízejí zvýhodněné parkování v blízkosti plzeňského hlavního nádraží

31.05.2015 17:18

Plzeň je po Praze, Pardubicích a České Třebové čtvrtým městem, kde je možné využívat službu ČD Parking. ČD Parking nabízí v docházkové vzdálenosti od nádraží non-stop hlídané parkoviště za zvýhodněnou cenu.

DSCF8464

Cestujícím, kteří využijí k cestě z Plzně vlaky Českých drah a zakoupí si jízdenku na vzdálenost minimálně 100 kilometrů v jednom směru, je určena nová služba ČD Parking.

Díky ní můžou až na 24 hodin zaparkovat za 99 Kč v blízkosti plzeňského hlavního nádraží v Garážích Plzeň (U Ježíška) a dál pokračovat vlakem například na jednodenní služební cestu či výlet. Stejnou výhodu budou mít také držitelé In Karet s aplikací IN 100 a IN Business a cestující s Kilometrickou bankou, mezinárodními jízdenkami, Celodenními nebo Skupinovými víkendovými jízdenkami.

Vlaky Českých drah využívá velký počet cestujících a po celou dobu modernizace stanice Plzeň hlavní nádraží je jak přímo před výpravní budovou, tak v blízkém okolí stavby obtížné zaparkovat. Právě tito cestující službu ČD Parking uvítají, neboť ta jim nabízí v docházkové vzdálenosti zhruba 300 metrů  non-stop hlídané parkoviště.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24