QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

FOTOGALERIE: Pověstné plzeňské sakury po roce opět září

05.04.2019 9:58

Jaro už v Plzni propuklo naplno. Kvetoucí zlaté deště, v centru opět ožívají záhony a hrají všemi barvami. K životu se znovu po roce probudily i pověstné sakury...

DSC_5865

Plzeňské ulice se po roce opět rozzářily kvetoucími keři i záhony. Do plného květu už jdou také sakury, které zdobí celou řadu míst. Jaro je zkrátka tady a dokáže vykouzlit opravdu nádherné scény.

Zatímco v posledních dnech jsme si užívali skutečně klasické jarní počasí s poměrně vysokými teplotami, víkend bude o něco horší, zejména pak sobota.

Podle aktuálních výhledů plzeňských meteorologů nás v sobotu čeká oblačno až zataženo a ojediněle musíme počítat také s přeháňkami. V průběhu dne by se to ale mělo zlepšit a obloha by se mohla vybrat až na skoro jasno. V noci naměříme 8 až 5 stupňů, přes den 12 až 15.

Noc na neděli bude poměrně chladná, teploty spadnou mezi +3 stupně až nulu a ráno sem ohou někde objevit mlhy. V průběhu dne by ale mělo být skoro jasno až polojasno, jen přechodně i oblačno. A vyšší budou opět i teploty. Během nedělního odpoledne by se měly dostat mezi 14 až 17 stupňů.

FOTO: Milan Svoboda - kompletní fotogalerii najdete zde

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT