Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňští strážníci trénovali "bezpečnou jízdu", FOTKY!

15.05.2014 19:13

Strážníci městské policie mají totiž za sebou jednodenní kurz tzv. bezpečné jízdy. Policisté "potrénovali" třeba i na kluzné fólii na letišti v Líních.

MP2MP1

Strážníci městské policie v Plzni mají za sebou kurz tzv. bezpečné jízdy. Své dovednosti a schopnosti mohli předvést během praktické části jednodenního kurzu na letišti v Líních, strážníci si vyzkoušeli třeba i jízdu zručnosti nebo jízdu na kluzké fólii...

,,Pod dohledem instruktorů absolvovali nejdříve teoretické školení, na němž se seznámili se základními prvky bezpečné jízdy. Posléze následovala praktická část. Jízda probíhala na kluzné fólii a na mokrém asfaltu. Strážníci si přitom ještě vyzkoušeli i jízdu zručnosti, kterou pro ně lektoři přichystali," popisuje školení mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Nechyběla ani škola smyku.

,,Škola smyku přinesla strážníkům možnost prakticky si vyzkoušet řízení služebních vozů ve ztížených podmínkách a pomohla jim získat zkušenosti a i osvojit dovednosti, které mnohdy mohou zachránit lidské životy," dodává mluvčí strážníků.

FOTO:Městská policie Plzeň

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT