Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Trenér Viktorky věří, že zápas s Opavou Plzeň zvládne

22.11.2010 7:31

Poslední zápas letošního roku čeká v úterý 23. listopadu fotbalisty FC Viktorie Plzeň. V Opavě nastoupí k odvetnému utkání Ondrášovka cupu proti domácímu SFC. Pokud viktoriáni uspějí, postoupí do jarního čtvrtfinále.

pavel vrba

V úterý 23. listopadu čeká fotbalisty FC Viktoria Plzeň utkání s týmem Slezský fotbalový club Opava, a to v rámci Ondrášovka cupu. Zápas se od 18 hodin hraje v Opavě a jde v něm o postup do jarního čtvrtfinále.

Do úterní odvety půjdou oba týmy určitě naplno, jde o postup do čtvrtfinále. V prvním utkání, které se hrálo 10. listopadu ve Štruncových sadech, zvítězila Plzeň 3:0. "Pokud bychom podlehli myšlence, že nám ten výsledek zajišťuje postup, mohli bychom pěkně narazit. Výsledek z prvního utkání nás sice řadí do role favorita, ale na druhou stranu pohárové zápasy jsou takové, že pokud domácí mužstvo vstřelí gól, může nastat komplikace. Já samozřejmě věřím, že vstřelíme branku a v takovém případě by Opava musela dát branek pět," řekl trenér plzeňské Viktorky Pavel Vrba.

Stejně jako v předcházejících zápasech, slibuje trenér Vrba, že postaví nejsilnější sestavu. "Zcela určitě nastoupíme s tom nejsilnějším složení, ale musíme zohlednit zdravotní stav hráčů. Páteční zápas na Bohemians jsme nezvládli nejen výsledkově, ale máme i zdravotní problémy. Po zápase musel doktor dvakrát šít, Radu a Limberského. V utkání tak dostanou příležitost ti hráči, kteří budou zdravotně v pořádku."

Do Opavy vyrážejí plzeňští fotbalisté po dopoledním tréninku v pondělí 22. listopadu. Pokud na severu Moravy vyhrají, postoupí do čtvrtfinále, ve které by je v dubnu 2011 čekala Mladá Boleslav.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT