Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Barmanku zatlačil na toalety a svázal ji do kozelce

08.02.2013 8:18

Muž v plzeňském baru odmítal zaplatit svoji útratu a nakonec se lokál pokusil vykrást. Když mu barmanka odmítla vydat peníze, napadl ji, zatlačil na toalety a svázal. Hlídat ji přitom měl mužův známý...

Muž zamířil do jednoho z barů v Plzni v brzkých ranních hodinách a zdejší barmance se postaral o nezapomenutlený zážitek. Jeho hrozbám a nátlaku však žena po celou dobu statečně odolávala. Incident proběhnul krátce po Vánocích, dne 29.12. 2012, ale až nyní policisté pachatele dopadli.

Problémy s návštěvníkem baru nastaly tehdy, když odmítal zaplatit svoji útratu a začal být agresivní. Jeho terčem se stala barmaka, kterou fyzicky napadnul a násilím ji zatlačil na toalety, kde ji zavřel a svého známého pověřil, aby ženu hlídal. „V místnosti spolu s napadenou ženou uzavřel i svého známého, kterého nutil, aby ženu hlídal, a sám začal podnik prohledávat. Druhý muž však nedbal pokynů pachatele a napadenou ženu pustil,“ uvádí mluvčí policie Hana Štefflová.

Když barmanka opět vstoupila do prostor lokálu, pachatel jí opět atakoval. Požadoval po ní peníze a klíče od podniku, žena mu je však odmítala vydat. To už muži došla trpělivost a barmanku dotlačil opět na toalety, kde ji pro jistotu bezpečně svázal. „Natlačil ji na pánské toalety, kde ji svázal tkaničkami od bot do tzv. kozelce a jedním provázkem jí uvázal na ústa roubík,“ popisuje policejní mluvčí.

„V baru pak odcizil finanční hotovost, 9 lahví alkoholu a 19 plechovek energetického nápoje a z místa činu odešel. Pachateli nyní hrozí trest odnětí svobody v délce trvání až 10 let,“ dodává.

Policie přišla na stopu pachatele v nedávné době a zjistila, že je mu 32 let a pochází z Berouna.

foto : Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT