Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody způsobují komplikace

22.12.2010 10:33

Nehody, ke kterým došlo ve středu 22. prosince na silnicích v Plzeňském kraji, působí komplikace v dopravě. Podívejte se, kde musíte být opatrní!

Pozor na nehody na silnicích Plzeňského kraje! Ve středu 22. prosince se na mnoha místech našeho regionu objevuje ledovka, jezděte proto opatrně.

Zraněním skončila nehoda dvou osobních aut, ke které došlo před půl jedenáctou dopoledne v Plzni. Vozidla se čelně střetla kousek za konečnou tramvaje č. 4 v Plzni ve směru na Karlovy Vary v blízkosti hájovny. Silnice je dočasně neprůjezdná.

V serpentinách u řeky v Plzeňské ulici ve Stříbře havarovala dvě osobní auta. Při nehodě, ke které došlo po 10. hodině, nebyl naštěstí nikdo zraněn.

Krátce po 10. hodině se stala nehoda na silnici č. 1875 mezi Kozlovicemi a Kramolínem na jižním Plzeňsku. Střetla se tu dvě osobní auta a silnice je neprůjezdná.

Na 135. kilometru dálnice D5 směrem na Rozvadov došlo k nehodě dvou osobních automobilů. Před desátou hodinou se vozidla střetla před sjezdem na Přimdu, jsou v odstaveném pruhu a provozu nepřekáží.

Na dálnici D5 došlo také k nehodě ve směru na Prahu. Dvě nákladní vozidla havarovala po půl desáté ráno na 97. kilometru dálnice D5 ve směru na Prahu. Předjížděcí pruh je  neprůjezdný.

Provoz na dálnici D5, konkrétně na 91. kilometru ve směru na Prahu, komplikuje mrtvá srnka ležící na vozovce. Mrtvé zvíře leží před exitem na Borská pole, jeďte tudy opatrně!

K dopravní nehodě došlo krátce po 8. hodině na silnici č. 200 u Strážova na Tachovsku. Přibližně jeden kilometru za Boněticemi směrem na Bor havarovalo nákladní vozidlo a při nehodě došlo ke zranění.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství