Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Maškarní ve snowparku na Belvederu

12.03.2011 7:41

Maškarní ve snowparku na Belvederu v Železné Rudě je opět tady. Vyražte v sobotu 12. března užít si slunečný den a sníh, dokud je ho dostatek.

V sobotu 12. března si můžete užít maškarní srandu ve snowparku na Belvederu v Železné Rudě. Vyražte a užijte si sníh dokud nějaký je! Akce jede od 10 - 13 hodin.

Rok se s rokem sešel a snowpark na Belvederu finišuje. Neni nic lepšího než si užít pořádnou srandu v čerstvě šejplém snowparku se super partou v jedinečných maskách a při originálních soutěžích. Během dne můžete vyhrát věcné ceny od firmy snowbitch pod kterou už řádku let spadá tento snowpark. Soutěž o nejlepší masku, o nejlepší trik v masce atd.... Výborné jarní ježdění se spoustou kámošů a hecování ! Ježdění proběhne za doprovodu Dj Dudyho a také se budete moci na kopci občerstvit. Po zkušenostech z minulé roku, můžu jedině doporučit večerní afterpárty taky v maskách, kde každá maska dostane welcome drink, na místě bude profi fotograf a Dj dudy. Samozřejmostí jsou i soutěže na párty a dárky za konzumování Jagermeistera. Není lepší rozloučení se s pomalu odcházející zimou než na maškarním ve Snowparku a večer v klubu!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT