Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

SOŠ a SOU Sušice zve na Den otevřených dveří

26.11.2012 20:18

Den plný nevšedních zážitků slibuje vedení sušické školy 30. listopadu. Od devíti hodin bude probíhat Den otevřených dveří se zajímavým programem.

den otevrených dveri sou sušice

SOŠ a SOU Sušice pořádá 30. listopadu od 9 do 17 hodin Den otevřených dveří. Vedení školy slibuje den nevšedních zážitků. Připraven je zajímavý program.

"Můžete ochutnat naše výrobky, zkusit jízdu formulí, zúčastnit se interaktivního vyučování, navštívit naše kadeřnictví, kavárnu, dílny nebo domov mládeže," uvedl pro QAP.cz ředitel školy Jaromír Kolář. Samozřejmostí je prohlídka všech prostor školy i vozového parku. Prohlédnout si můžete nejen hlavní budovu, ale každou hodinu bude probíhat okružní jízda s průvodcem po odloučených pracovištích školy.

Navíc můžete nahlédnout přímo do výuky, u vstupu do školy na recepci vám rádi poradí a dají všechny potřebné informace o škole a studiu. Škola dokonce připravila jako sladkou tečku za "Dnem plným zážitků" raut pro návštěvníky. Slavnostní zahájení Dne otevřených dveří proběhne v 9 hodin.

Více najdete na stránkách školy zde.

Sušická škola nabízí celou řadu učebních i studijních oborů a také nástavbové studium. Jako jediná v Čechách nově otevírá obor aplikované chemie. Více čtěte v článku Sušická střední škola otevírá jako jediná v Čechách obor aplikované chemie. 

Škola se neustále rozšiřuje. V letošním roce otevřela sportovní areál a kadeřnictví. Více v článku SOŠ a SOU v Sušici otevřela sportovní areál, kadeřnictví a byty pro seniory

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT