Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni se jde po pauze znovu na hokej! Přijíždí Vítkovice

17.02.2016 8:19

Osm posledních kol zbývá do konce základní části hokejové extraligy. V rámci 45. kola přijíždí na západ čech Vítkovice. "Vstup po pauze bude nesmírně důležitý," říká trenér Michal Straka.

Foto Pavel Němeček (18)

Reprezentační pauza je definitivně pryč. Kola hokejové extraligy se tak rozebíhají naplno směr finiš základní části. Do závěru zbývá osm kol. Na hokejisty Plzně teď čeká hned série důležitých utkání. Právě vstup po pauze může ledacos napovědět o dalším vývoji.

Hokejisté HC Škoda Plzeň mají na svém kontě 74 bodů a na třetí Hradec Králové ztrácí tři body, od první příčky, kterou ovládá Liberec, je dělí ovšem propastných 26 bodů. Teď do Plzně přijíždí Vítkovice, kterým patří až 11. příčka tabulky. "Třikrát jsme je porazili, ale to nic neznamená. Poslední dva zápasy jim vyšly, do branky přivedli Bartošáka. Bude to zápas o hodně, jak z jejich strany, tak i z naší. Věříme, že to dobře dopadne. Když se nám povede první utkání, tak se hned pak bude hrát lépe. Vstup po pauze bude nesmírně důležitý a věřím, že jsme na něj připraveni. Snad nám pomůžou i fanoušci a vyhrajeme," říká před utkáním trenér Michal Straka (rozhovor s trenérem po pauze můžete číst zde).

V posledních duelech to ze strany plzeňských indiánů nebylo zrovna ono. Vítkovice by je tak mohly potrápit. "Jsou kvalitní vepředu. Mají spoustu šikovných útočníků a dobré přesilovky, takže nesmíme být moc vylučovaní. Hlavně se ale musíme zvednout my sami oproti těm posledním zápasům,“ vyhlíží nadcházející duel Jakub Jeřábek.

Utkání 45. kola Tipsport extraligy HC Škoda Plzeň - HC Víktovice Steel se hraje 17. února od 17:30 v plzeňské Home Monitoring Aréně.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství