Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dopravní komplikace v Plzeňském kraji (15.03.2011 14:11:00)

15.03.2011 14:11

Přečtěte si, jak vypadá situace na silnicích Plzeňského kraje v úterý 15. března! QAP.cz Vám přináší přehled dopravních nehod, komplikací i nečekaných situací.

Chystáte se usednout za volant? QAP.cz Vám přináší aktuální informace o dopravní situaci na silnicích Plzeňského kraje v úterý 15. března.

V Palackého ulici v Horažďovicích se kolem 14. hodiny srazily dva osobní automobily. Nikdo nebyl zraněn.

Na dálnici D5 číhá na 63. kilometru ve směru na Rozvadov olejová skvrna. S nebezpečím počítejte přibližně v 1 km dlouhém úseku.

Ve Vídeňské ulici v Klatovech porazilo krátce po 13. hodině osobní auto dítě, které se při nehodě zranilo. Nehoda se vyšetřuje.

V Jiráskově ulici v Rokycanech se kolem třičtvrtě na jednu odpoledne srazila dvě osobní auta. Při nehodě se nikdo nezranil.

U Střapole poblíž Bušovic na Rokycansku nefunguje světelná signalizace na železničním přejezdu na silnici č. 233. Na odstranění poruchy se pracuje, buďte zde opatrní!

V Losiné na Plzeňsku se na silnici č. 20 srazila tři osobní auta. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění, na místě jsou policisté.

V Hálkově ulici v Plzni se kolem šesté hodiny ráno střetla dvě osobní auta. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, provoz je ale částečně omezen, na místě jsou policisté.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství